shopping-bag 0
Produse : 0
Subtotal : 0,00 lei
Vezi Coș Finalizare comandă

Despre noi

Din dorința de a promova sportul în general şi jocul de baschet în special, cu predilecţie în rândul copiiilor şi juniorilor, începând cu luna septembrie a anului 2021, cluburile de baschet Gladius și Lucky Dragons și-au unit forțele.

Această colaborare are ca scop crearea unui centru local de excelenţă prin recrutarea și pregătirea jucătorilor de baschet juvenil în vederea atingerii performanțelor sportive în competițiile locale, zonale, naționale și internaționale. Pasiunea și dedicarea antrenorilor celor două cluburi va fi pusă în valoare prin formarea unor echipe competitive care să reprezinte cu mândrie orașul, precum și în cadrul grupelor de inițiere în baschet și de divertisment.

Pe lângă educaţia sportivă din cadrul fiecărui antrenament, antrenorii, încearcă să educe copiii şi pe parte personală, să le insufle valori morale şi să le dezvolte capacităţile de comunicare, de lucru în echipă şi implicit un stil de viaţă sănătos şi disciplinat.

Alături de antrenamentele zilnice, clubul Gladius Lucky Dragons oferă copiilor o multitudine de activităţi distractive, care implică şi participarea părinţilor, tabere sportive, meciuri amicale în compania echipelor locale şi regionale şi participări la competiţiile naţionale organizate de Federaţia Română de Baschet.